VERGADEREN BIJ RESTAURANT 55DEGREES?

HET CONCEPT

Ook voor uw zakelijke lunch kunt u goed terecht bij 55Degrees. Bespreek uw zaken in een van onze prachtige kamers, onder genot van ons menu.

Geniet van ons 4, 5, 6 gangen keuzemenu diner. U bepaalt zelf de gewenste aantal gangen en kiest bij elke gang uw favoriete gerecht uit. Bij elke gang heeft u de keuze uit een heerlijk vlees, vis of vegetarisch gerecht. Maak uw avond compleet met ons bijpassende wijnarrangement.

Waarom zou je voor ons kiezen?


VERGADEREN BIJ RESTAURANT 55DEGREES

Restaurant 55Degrees heeft prachtige ruimtes voor grote groepen. Daarnaast is er ook een VIP-kamer en een wijnkelder voor leuke evenementen. Ons assortiment van gerechten en dranken is vrij groot. Er is voor ieder wat wils. Wij denken graag met u mee en kunnen goed rekening houden met allergenen en wensen. Onze chefs en sommeliers kunnen voor u en uw gezelschap de perfecte menu met bijpassende wijnen opstellen. Wij ontlasten uw zorgen, zodat u optimaal kunt genieten met uw gezelschap. Uiteraard kunnen wij ook uw bedrijfsfactuur op rekening zetten. Vraag ons naar de mogelijkheden.


TAFEL RESERVEREN?