Groepen

Welkom in ons Restaurant

Ontdek een warm welkom bij Restaurant 55Degrees, waar we speciale arrangementen aanbieden voor groepen. Profiteer van ons all-inclusive drankarrangement, beschikbaar vanaf €45,50 p.p. Laat je groep genieten van een scala aan frisdranken, bieren, wijnen, koffie en thee, allemaal inbegrepen in de prijs.

Het Concept

Ontdek een verfijnde culinaire belevenis bij Restaurant 55Degrees met ons uitgebreide 3, 4, 5 of 6 gangenmenu, speciaal ontworpen voor groepen. Personaliseer elke gang door je favoriete gerechten te kiezen en geniet van een all-inclusive ervaring met ons drankarrangement. Voor groepen bieden we de mogelijkheid om onbeperkt te genieten van hoogwaardige bubbels, wijnen, tafelwater, frisdranken, bieren, koffie en thee, alles tegen een vaste, aantrekkelijke prijs.

Voeg een extra dimensie toe aan je groepservaring door je drankarrangement uit te breiden met exclusieve wijnen, whisky’s of cocktails, beschikbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ontdek de voordelen van onze groepsarrangementen en trakteer jezelf op een smaakvolle avond in een sfeervolle ambiance.

Reserveer vandaag nog en geniet samen met je groep van een onvergetelijke culinaire ervaring bij Restaurant 55Degrees. Klik hier voor meer informatie over onze groepsarrangementen en maak van je gezamenlijke diner een memorabele gelegenheid.

Uniek plekje in hartje Arnhem

Ontdek de unieke ambiance van Restaurant 55Degrees, gelegen in een prachtig monumentaal pand aan het bruisende Jansplein in Arnhem. Ons restaurant biedt een betoverend uitzicht op het dynamische stadsleven van Arnhem vanuit sfeervolle ramen. Met verschillende zalen, elk met een eigen karakter variërend van modern tot klassiek, is Restaurant 55Degrees de ideale locatie voor groepen.

Geniet van de gemakken van onze locatie met eenvoudig parkeren bij het Centraal Station van Arnhem, waardoor je groepsbezoek zorgeloos en ontspannen verloopt. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een feestelijke gelegenheid of een gezellig samenzijn plant, onze diverse zalen bieden de perfecte setting voor groepen van verschillende groottes.

Ontdek meer over onze groepsarrangementen en maak van je bijeenkomst een onvergetelijke ervaring bij Restaurant 55Degrees. Reserveer vandaag nog en beleef samen met je groep een smaakvolle en gezellige tijd in het hart van Arnhem. Klik hier voor meer informatie over onze groepsmogelijkheden.

Uniek all-in drankarrangement bij 55degrees in Arnhem