Restaurant Arnhem

Restaurant 55Degrees Arnhem

55Degrees is gevestigd in het schitterende monumentale pand aan het Jansplein in Arnhem. Van buiten klassiek en van binnen eigentijds modern.

Onze inspiratie vloeit voort uit de klassieke Franse en moderne Japanse keuken. Met deze fusie creëren wij unieke en verrassende gerechten. Onze collectie wijnen is met veel zorg en passie voor u uitgekozen. Met deze combinatie kunt u de gehele avond genieten.

 

Ons concept

Geniet bij restaurant 55Degrees van onze 4, 5 of 6 gangen keuzemenu. Bij elke gang mag u één gerecht kiezen. Kies uw favoriete gerechten uit en creëer hiermee uw eigen menu. Maak uw avond compleet met ons bijpassende wijnarrangement.

Ook voor onze vegetarische gasten hebben wij zorgvuldig het menu opgesteld. Laat u verrassen en neem alvast een kijkje hieronder.

Bij restaurant 55Degrees werken wij met eerlijke producten. Alle componenten van onze gerechten maken wij zelf. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk met biologische en lokale producten te werken. Bekijk onze creaties.

 

 

Onze Experts

Het zoeken en vinden van bijzondere wijnen is voor ons een uitdaging die wij met veel plezier aangaan. Wij zijn continu op zoek naar de perfecte smaakcombinaties bij 55Degrees. Wij laten ons hierbij adviseren door diverse experts, zoals Cees van Casteren, en wijnhuizen.

 

 

Zakelijke meeting bij 55Degrees?

Restaurant 55Degrees heeft prachtige ruimtes voor grote groepen. Daarnaast is er ook een VIP-kamer en een wijnkelder voor leuke evenementen. Ons assortiment van gerechten en dranken is vrij groot. Er is voor ieder wat wils. Wij denken graag met u mee en kunnen goed rekening houden met allergenen en wensen. Onze chefs en sommeliers kunnen voor u en uw gezelschap de perfecte menu met bijpassende wijnen opstellen. Wij ontlasten uw zorgen, zodat u optimaal kunt genieten met uw gezelschap. Uiteraard kunnen wij ook uw bedrijfsfactuur op rekening zetten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Waarom zakelijk dineren bij 55Degrees?

 

Restaurant 55Degrees is makkelijk bereikbaar en ligt midden in het centrum. Vanaf Arnhem Centraal Station wandelt u er binnen 6 minuten naartoe. Naast Arnhem Centraal, kunt u ook parkeren bij het Musisgarage, Q-Park Broerenstraat of parkeergarage Rozet. Restaurant 55Degrees is makkelijk te vinden. Het statische, grote, rijks monumentaal pand is van ver weg al te herkennen.

Na uw diner, kunt u bij ons nog heerlijk borrelen. Op zoek naar een bijzondere wijn? Zin in een vernieuwende cocktail? Of liever genieten van een exclusieve whisky? Dit is allemaal mogelijk bij restaurant 55Degrees in Arnhem.

 

55Degrees op Social media

Houdt onze socials in de gaten voor de laatste acties en deals.